ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»


    Μέσα από μαζική Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα, 3-8-16, το Πανελλαδικό Σωματείο εργαζομένων στις επιχειρησης «Αρβανιτίδη ΑΕΕΕ» αποφάσισαν κλιμάκωση του αγώνα τους με απεργία και μεγάλη συγκέντρωση στις 25 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.

Το σωματείο παλεύει εδώ και μήνες για:
* Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας
* Την διασφάλιση των θέσεων εργασίας
* Την πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης και των εργαζομένων. 


    Την ίδια ώρα, η εργοδοσία επιχειρεί να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό για να σπάσει την επίσχεση εργασίας, προσλαμβάνοντας εποχιακούς εργαζόμενους σε καταστήματα που έχει σε τουριστικές περιοχές (Θάσο, Σταυρό, Χαλκιδική).

    Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, στις 9 π.μ., προγραμματίζουν κινητοποίηση στο κατάστημα της Καρόλου Ντηλ. Ταυτόχρονα, θα οργανώσουν δυναμικές παρεμβάσεις σε ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, Τράπεζες και Εφορίες, απαιτώντας μέτρα για την προστασία των οικογενειών τους καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Αποφάσισαν επίσης να εμποδίσουν αγωνιστικά διακοπές ρεύματος, νερού, αλλά και κατασχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου