ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



Μαχητικό και μαζικό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο δεύτερο κύμα των προαπαιτούμενων.
Χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συγκεντρώθηκαν στο Αγαλμα Βενιζέλου. Πήραν τη θέση τους πίσω από τα πανό των ταξικών σωματείων, των λαϊκών επιτροπών και των επιτροπών αγώνα, σήκωσαν ψηλά τις σημαίες του αγώνα και διαδήλωσαν την απόφασή τους για κλιμάκωση της πάλης.
Από το βήμα της συγκέντρωσης ο Γιάννης Κουρμούλης, εκ μέρους της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, τόνισε ότι «η επίθεση στα εργασιακά - ασφαλιστικά δικαιώματα των μισθωτών και του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα είναι ενιαία και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Δεν είναι προσωρινή και για να αποκρουστεί χρειάζεται ένα ισχυρό, ταξικό πανεργατικό κίνημα».
Ακολούθησε μαχητική διαδήλωση στους δρόμους της πόλης. Οι χιλιάδες διαδηλωτές κάλεσαν σε ξεσηκωμό ενάντια στα μέτρα του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αλλά και στα επόμενα που έρχονται σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου