ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΠικετοφορίες οργανώνουν σήμερα 1 Δεκέμβρη οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης για να φτάσει το κάλεσμα της απεργίας και της συγκέντρωσης της Πέμπτης, 3 Δεκέμβρη στις λαϊκές συνοικίες της πόλης, σε στέκια των γειτονιών, σε χώρους δουλειάς.
Συγκεκριμένα:

Στην Κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη πικετοφορίες - εξορμήσεις θα γίνουν:
·         Από τη Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς, στις 18.00 από τον πεζόδρομο.
·         Από τη Λαϊκή Επιτροπή του 5ου Διαμερίσματος, στις 18.00 από τον ΟΑΕΔ της Παπαναστασίου.
·         Από τη Λαϊκή Επιτροπή της Τούμπας, στις 18.00 από την Αγ. Βαρβάρα.
·         Από τη Λαϊκή Επιτροπή του κέντρου, στις 18.30 από την πλατεία Αγ. Αναργύρων (στα κάστρα), από την πλατεία Ξηροκρήνης και από τα Λαδάδικα.
Στη Δυτική Θεσσαλονίκη πικετοφορίες θα γίνουν:
·         Από τις Λαϊκές Επιτροπές Ευόσμου, Αμπελοκήπων, στις 18.15 από την κεντρική πλατεία.
·         Από τη Λαϊκή Επιτροπή Συκεών, από τη διασταύρωση του «Κόκκορα» επί της οδού Ανδρ. Παπανδρέου.
·         Από τη Λαϊκή Επιτροπή Σταυρούπολης στις 18.00 από την οδό Μαυρομιχάλη 54.
·         Από τη Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης τέλος στις 18.00 επί της οδού Μαυρομιχάλη μπροστά από το κατάστημα του «Μαρινόπουλου», εκφράζοντας και τη συμπαράστασή τους και στους εργαζομένους της επιχείρησης που εκείνη τη μέρα θα βρίσκονται σε 24ωρη απεργία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου