-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΕ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων, εκπροσώπων σωματείων, Επιτροπών Αγώνα, των φορέων της λαϊκής συμμαχίας και των Λαϊκών Επιτροπών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 6 Οκτώβρη, η σύσκεψη της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ για το σχεδιασμό δράσης το επόμενο διάστημα.
Πρώτος μεγάλος σταθμός είναι το συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου και κλιμάκωση με την απεργία στις 12 Νοέμβρη.
Βαδίζοντας προς το συλλαλητήριο, προγραμματίζεται να γίνει μαζική παράσταση στα κεντρικά του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους, τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη, στις 10 π.μ. και μαζική παράσταση στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα 19 Οκτώβρη, στις 10 π.μ.
Επιπλέον, αποφασίστηκε πενθήμερο δράσης και παρέμβασης από τις Λαϊκές Επιτροπές σε σχεδιασμό και από κοινού με τα σωματεία. Ακόμα, προετοιμάζεται κεντρική εκδήλωση για το Ασφαλιστικό στο τέλος του μήνα, ενταγμένη στην κλιμάκωση και τη μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση.
Αναφορικά το ζήτημα της αλληλεγγύης, επισημάνθηκε η ανάγκη να προχωρήσει ο σχεδιασμός πιο αποφασιστικά, με αιχμή τους άνεργους, τους πρόσφυγες και μετανάστες, τα παιδιά των ανέργων, απλήρωτους εργαζόμενους, χαμηλοσυνταξιούχους.
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ξεκινά συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν επί τόπου στους πρόσφυγες στην Ειδομένη του Κιλκίς, την Κυριακή 18 Οκτώβρη. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν στις 9.30 π.μ. από το Άγαλμα Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου