-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 16-10-15ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16/10/2015 ΣΤΟ ΑΓΑΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες
Μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε δεν κρύψαμε ποτέ την αλήθεια στους εργαζομένους όσο και σκληρή αν ήταν , και η αλήθεια είναι ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τους εργαζομένους και η επίθεση του κεφαλαίου ,εργοδοσία στα δικαιώματα μας και το μισθό μας θα κλιμακωθεί.
Η φθινοπωρινή θύελλά των αντεργατικών μέτρων θα είναι πολύ ισχυρή .
Το πρώτο πακέτο μέτρων:
- Αύξηση στα 67 έτη των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
- Ποινή 10% στη σύνταξη για κάθε χρόνο συνταξιοδότησης πριν από τα 67 έτη.
- Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για εισοδήματα από ενοίκια.
- ΕΝΦΙΑ σε παραδοσιακούς οικισμούς και ακίνητα άνω των 100 ετών.
- Ποινές φυλάκισης και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων για φοροδιαφυγή.
- Διαγραφή των χρεών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ προς τον ΟΣΕ και τα χρέη του ΟΣΕ προς το Δήμο.
Οργανώνουμε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα επίθεσης! Μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις, να μην συνθηκολογήσουμε στο γκρέμισμα σε ότι έχει απομείνει. Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων.
Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες  πρέπει με την παρέμβασή μας να δυσκολέψουν την λήψη των μέτρων να δυσκολέψει την «σταθερότητα» του αστικού πολιτικού συστήματος , να βάλουν φρένο στα νέα αντιλαϊκά μετρά. Να μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αιφνιδιάσει, να μας βρει απροετοίμαστους, ανήμπορους. Να μην περάσει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια που ωφελεί την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση για να περάσει μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας χωρίς αντιδράσεις.
                                      Όλοι στον αγώνα! Ξεσηκωμός!
         ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015
                           ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου