ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 16-10-15



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16/10/2015 ΣΤΟ ΑΓΑΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες
Μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε δεν κρύψαμε ποτέ την αλήθεια στους εργαζομένους όσο και σκληρή αν ήταν , και η αλήθεια είναι ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τους εργαζομένους και η επίθεση του κεφαλαίου ,εργοδοσία στα δικαιώματα μας και το μισθό μας θα κλιμακωθεί.
Η φθινοπωρινή θύελλά των αντεργατικών μέτρων θα είναι πολύ ισχυρή .
Το πρώτο πακέτο μέτρων:
- Αύξηση στα 67 έτη των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
- Ποινή 10% στη σύνταξη για κάθε χρόνο συνταξιοδότησης πριν από τα 67 έτη.
- Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για εισοδήματα από ενοίκια.
- ΕΝΦΙΑ σε παραδοσιακούς οικισμούς και ακίνητα άνω των 100 ετών.
- Ποινές φυλάκισης και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων για φοροδιαφυγή.
- Διαγραφή των χρεών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ προς τον ΟΣΕ και τα χρέη του ΟΣΕ προς το Δήμο.
Οργανώνουμε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα επίθεσης! Μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις, να μην συνθηκολογήσουμε στο γκρέμισμα σε ότι έχει απομείνει. Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων.
Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες  πρέπει με την παρέμβασή μας να δυσκολέψουν την λήψη των μέτρων να δυσκολέψει την «σταθερότητα» του αστικού πολιτικού συστήματος , να βάλουν φρένο στα νέα αντιλαϊκά μετρά. Να μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αιφνιδιάσει, να μας βρει απροετοίμαστους, ανήμπορους. Να μην περάσει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια που ωφελεί την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση για να περάσει μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας χωρίς αντιδράσεις.
                                      Όλοι στον αγώνα! Ξεσηκωμός!
         ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015
                           ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου