ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

       Αθωώθηκαν οι 7 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ και μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας - Τριανδρίας, που δικάστηκαν σήμερα στο Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης βίας για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση που έγινε στις 24 Μάρτη του 2012, έξω από το κατάστημα του σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, με αίτημα την ανάκληση των τρομοκρατικών απολύσεων που είχε κάνει η επιχείρηση σε δύο πρωτοπόρα μέλη της Σωματειακής Επιτροπής.
     Θυμίζουμε ότι η τρίωρη κινητοποίηση που έγινε τότε στο κατάστημα της «Μασούτης» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που είχε προγραμματίσει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε καταστήματα της επιχείρησης, με αίτημα την ανάκληση των δύο τρομοκρατικών και εκδικητικών απολύσεων.
     Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης και ενώ οι περισσότεροι διαδηλωτές είχαν αποχωρήσει, η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις.
    Στη διάρκεια της δίκης, που έγινε σήμερα, κατέρρευσε το κατηγορητήριο περί παράνομης βίας, αφού αποδείχθηκε από τις μαρτυρικές καταθέσεις ότι στη διάρκεια της κινητοποίησης, τόσο οι κατηγορούμενοι όσο και οι υπόλοιποι διαδηλωτές, μοίραζαν προκηρύξεις στους εργαζόμενους - καταναλωτές, τους ενημέρωναν για την εργοδοτική επίθεση, τους καλούσαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου