-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

       Αθωώθηκαν οι 7 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ και μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας - Τριανδρίας, που δικάστηκαν σήμερα στο Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης βίας για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση που έγινε στις 24 Μάρτη του 2012, έξω από το κατάστημα του σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, με αίτημα την ανάκληση των τρομοκρατικών απολύσεων που είχε κάνει η επιχείρηση σε δύο πρωτοπόρα μέλη της Σωματειακής Επιτροπής.
     Θυμίζουμε ότι η τρίωρη κινητοποίηση που έγινε τότε στο κατάστημα της «Μασούτης» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που είχε προγραμματίσει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε καταστήματα της επιχείρησης, με αίτημα την ανάκληση των δύο τρομοκρατικών και εκδικητικών απολύσεων.
     Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης και ενώ οι περισσότεροι διαδηλωτές είχαν αποχωρήσει, η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις.
    Στη διάρκεια της δίκης, που έγινε σήμερα, κατέρρευσε το κατηγορητήριο περί παράνομης βίας, αφού αποδείχθηκε από τις μαρτυρικές καταθέσεις ότι στη διάρκεια της κινητοποίησης, τόσο οι κατηγορούμενοι όσο και οι υπόλοιποι διαδηλωτές, μοίραζαν προκηρύξεις στους εργαζόμενους - καταναλωτές, τους ενημέρωναν για την εργοδοτική επίθεση, τους καλούσαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου