ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


«Κάθε αγώνας είναι συνέχεια των προηγούμενων και προετοιμάζει τους επόμενους. Είναι μια μάχη στον πόλεμο που κάνουν οι εργάτες μέχρι να καταργήσουν την εκμετάλλευση, να ανατρέψουν τους εκμεταλλευτές τους», με αυτά τα λόγια ολοκληρώθηκε παραμονή της πρωτομαγιάς η εκδήλωση του πολιτιστικού τμήματος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΘ .
Τίτλος της εκδήλωσης, «Πρωτομαγιές του κόσμου».
Το ταξίδι ξεκίνησε από το Σικάγο του 1886 , στην πρωτομαγιά του 1890 στο Λονδίνο, στη Ρωσία το 1917, στη Γερμανία το 1927 , στο Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη και στην πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή και από το Μάη του 1968 στο Παρίσι μέχρι την πρωτομαγιά του 1997, στο Σύνταγμα με την ίδρυση του ΠΑΜΕ και στην πρωτομαγιά του 2012 στη Βιομηχανική Ζώνη του Θριασίου όπου το ΠΑΜΕ οργανώνει την κεντρική πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στις πύλες της «Ελληνικής Χαλυβουργίας».

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας εδώ και 16 χρόνια να δώσουμε συνέχεια στην οργάνωση και την πάλη της εργατικής τάξης, σημείωσε εκ μέρους της γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ ο Γιώργος Τσαμπούκης. Η σημερινή εκδήλωση ως συνέχεια των προηγούμενων δράσεων του ΠΑΜΕ, σημείωσε, «θέλει να θυμίσει στους παλιότερους, να γνωρίσει στους νεότερους ότι αυτή η τάξη πάντα έδινε, πάντα θα δίνει και πάντα θα συνεχίσει να δίνει τους δικούς της αγώνες με τα δικά της αιτήματα με τις δικές της οργανώσεις μέχρι την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο».  Στηλίτευσε επίσης τη στάση του προέδρου του ΕΚΘ ως εκπροσώπου της ΓΣΕΕ που το πρωί της ίδιας μέρα είχε ψηφίσει υπέρ της παράδοσης των αποθεματικών του ΙΚΑ στην ΤτΕ στη συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου