-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΜΕ ΓΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ                                              
Συνάντηση με τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ,, πραγματοποίησε το πρωί ο Τζόνι Νέτο, από την Εθνική Ομοσπονδία Τροφίμων της γαλλικής Συνομοσπονίας εργαζομένων CGT.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την προβολή και στήριξη του αγώνα των απεργών της «Coca - Cola».
Ο Τζ. Νέτο, επισκέφθηκε τους απεργούς, στο εργοστάσιο και δήλωσε τη συμπαράσταση στον πολύμηνο και δίκαιο αγώνα τους.
Στη συνάντηση με τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, σημείωσε την αναγκαιότητα να δυναμώσει η αλληλεγγύη τονίζοντας ότι ο αγώνας που κάνουν οι απεργοί της «Coca - Cola» είναι πολύ σημαντικός καθώς γίνεται ενάντια σε ένα διεθνές μονοπώλιο - σύμβολο του καπιταλισμού, είναι μεγάλης διάρκειας και αντοχής και δείχνει τί αγώνες χρειάζονται σήμερα.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αλληλοενημέρωσης για τις εξελίξεις της επίθεσης του κεφαλαίου και της ΕΕ σε Γαλλία και Ελλάδα, καθώς όπως σημείωσε η επίθεση κλιμακώνεται ενιαία, ανεξάρτητα αν υπάρχουν μνημόνια ή όχι. Τέλος ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα έντασης του συντονισμού των ταξικών δυνάμεων σε επίπεδο Ευρώπης και ανά κλάδο και συνολικά, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων του κεφαλαίου και στην ΕΕ.


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου