ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΜΕ ΓΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ                                              
Συνάντηση με τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ,, πραγματοποίησε το πρωί ο Τζόνι Νέτο, από την Εθνική Ομοσπονδία Τροφίμων της γαλλικής Συνομοσπονίας εργαζομένων CGT.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την προβολή και στήριξη του αγώνα των απεργών της «Coca - Cola».
Ο Τζ. Νέτο, επισκέφθηκε τους απεργούς, στο εργοστάσιο και δήλωσε τη συμπαράσταση στον πολύμηνο και δίκαιο αγώνα τους.
Στη συνάντηση με τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, σημείωσε την αναγκαιότητα να δυναμώσει η αλληλεγγύη τονίζοντας ότι ο αγώνας που κάνουν οι απεργοί της «Coca - Cola» είναι πολύ σημαντικός καθώς γίνεται ενάντια σε ένα διεθνές μονοπώλιο - σύμβολο του καπιταλισμού, είναι μεγάλης διάρκειας και αντοχής και δείχνει τί αγώνες χρειάζονται σήμερα.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αλληλοενημέρωσης για τις εξελίξεις της επίθεσης του κεφαλαίου και της ΕΕ σε Γαλλία και Ελλάδα, καθώς όπως σημείωσε η επίθεση κλιμακώνεται ενιαία, ανεξάρτητα αν υπάρχουν μνημόνια ή όχι. Τέλος ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα έντασης του συντονισμού των ταξικών δυνάμεων σε επίπεδο Ευρώπης και ανά κλάδο και συνολικά, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων του κεφαλαίου και στην ΕΕ.


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου