ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Συνάδελφοι στη "ΣΙΔΕΝΟΡ", οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, είμαστε μαζί σας




Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΣΙΔΕΝΟΡ για υπογραφή συλλογικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, στην κατεύθυνση ανάκτησης των απωλειών που είχαν την προηγούμενη δεκαετία στο όνομα της κρίσης. Μια κρίση που δεν
άγγιξε την εταιρεία η οποία παρέμεινε κερδοφόρα αλλά με πρόσχημα αυτήν προσπαθεί να επιβάλει εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα για να αυξάνει τα κέρδη της.
Οι εργαζόμενοι δεν έσκυψαν το κεφάλι, οργανωμένα μέσα από το σωματείο τους βρίσκονται εδώ και ένα μήνα σε κινητοποιήσεις κόντρα στην τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία με δικαστικές διώξεις, την απόλυση 35 συμβασιούχων και με παρουσία ασφαλιτών στο εργοστάσιο.
Ο αγώνας των εργατών στη ΣΙΔΕΝΟΡ είναι και δικός μας αγώνας γιατί με όπλο την αλληλεγγύη, τους αγώνες κόντρα στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, την οργάνωση σε κάθε κλάδο η εργατική τάξη μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την ικανοποίηση των πραγματικών σύγχρονων αναγκών της.
Να υπογραφεί άμεσα Σύμβαση Εργασίας που να καλύπτει τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων, που να ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες τους.
Να παρθεί πίσω κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα τους.

Συνάδελφοι στη ΣΙΔΕΝΟΡ, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, είμαστε μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου