ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Π.Α.ΜΕ: ​Στεκόμαστε Στο Πλευρό Του Αγωνιζόμενου Παλαιστινιακού Λαού

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει τη στήριξη και αλληλεγγύη του με τον λαό της Παλαιστίνης και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει για τη Μέρα της Παλαιστινιακής Γής.
Καταγγέλλουμε τις συνεχιζόμενες δολοφονίες παλαιστινίων διαδηλωτών στην Γάζα από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.
Η κλιμακούμενη επιθετικότητα του Ισραήλ
εναντίον των κινητοποιήσεων των Παλαιστινίων, με αποτέλεσμα ήδη μεγάλο αριθμό νεκρών, πατά στην προκλητική στήριξη που απολαμβάνει από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, αλλά και κυβερνήσεις όπως η Ελληνική.
Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας στέκεται στο πλάι του Παλαιστινιακού λαού και στις κινητοποιήσεις του για την δημιουργία Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του ’67 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

1 σχόλιο:


  1. Το έγκλημα στην Παλαιστίνη – η ηθική των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ:
    1) Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει στην Παλαιστίνη το νέο μακελειό από τον ισραηλινό στρατό κατά του παλαιστινιακού λαού, εδώ στην Ελλάδα ανακοινωνόταν η ολοκλήρωση της κοινής μεταξύ 4 χωρών αεροναυτικής άσκησης «NOBLE DINA 2018». Η άσκηση διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους και της Ανατολικής Μεσογείου. Η άσκηση διήρκεσε από τις 19 έως τις 29 Μαρτίου. Στην κοινή άσκηση συμμετείχαν στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, της Κύπρου, της Ελλάδας και του… Ισραήλ.

    Όπως ανακοινώθηκε από το ελληνικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού η άσκηση είχε χαρακτήρα συνεκπαίδευσης που «συνέβαλε στην ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας και ετοιμότητας των συμμετεχόντων».

    Από πλευράς του Ισραήλ – του συνεκπαιδευμένου μαζί με τις ελληνικές δυνάμεις – στην άσκηση συμμετείχαν «μία κορβέτα με το οργανικό της ελικόπτερο, δύο πυραυλακάτους, ένα υποβρύχιο και ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών»
    Αυτά, επαναλαμβάνουμε, συντελούνται επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ανακοινώθηκαν στις 29 Μάρτη. Λίγη ώρα πριν ο ισραηλινός στρατός (ο συνεκπαιδευμένος με τον ελληνικό στρατό) εξαπολύσει, στις 30 Μάρτη, το νέο μακελειό στην Παλαιστίνη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή