ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ



Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με άξονα τα δικά μας συμφέροντα!
Κανένας εφησυχασμός-Καμία αναμονή!

Ότι και να γράφει η ταμπέλα, όποιος και να είναι ο εργοδότης εμείς απαιτούμε τις  δουλειές, τους μισθούς και τα δικαιώματα μας χωρίς καμία μείωση, χωρίς βλαπτικές μεταβολές!

ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!
Στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών αγώνα στις 24/8/2016 αποφασίσαμε:
·        Να δυναμώσουν οι υπάρχουσες επιτροπές αγώνα, να καλέσουν σε Γενικές Συνελεύσεις  στα καταστήματά τους και να συζητήσουν για τις εξελίξεις και τη στάση των εργαζόμενων.
·        Να συμβάλουν οι επιτροπές αγώνα στη δημιουργία νέων επιτροπών σε νέα καταστήματα
·        Να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων με εγγραφές στα κλαδικά σωματεία.

Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε την εργασία μας, τη ζωή των οικογενειών μας!
Οι εξελίξεις να μας βρουν έτοιμους, προετοιμασμένους, οργανωμένους!

Η απογοήτευση και η λογική του «δεν γίνεται τίποτα» δεν πρέπει να δηλητηριάσουν τις συνειδήσεις μας, τους αγώνες μας. Είναι λογική που καλλιεργεί η εργοδοσία, που φοβάται και δε θέλει τους αγώνες μας. Η συμμετοχή των εργαζομένων στη στάση εργασίας και στην 24ωρη απεργία δείχνει πως όταν κάνουμε δική μας υπόθεση την οργάνωση του αγώνα, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας απέναντι στην εργοδοσία, τότε μόνο σπάει το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει σε κάθε κατάστημα. Η καθολική συμμετοχή σε αρκετά καταστήματα αποτελεί ένα ακόμα θετικό και αισιόδοξο βήμα στην οργάνωση του αγώνα, στο δυνάμωμα του για τη συνέχεια.

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του επιχειρησιακού σωματείου, που λειτούργησε απεργοσπαστικά το προηγούμενο διάστημα, σαμποτάροντας τις κινητοποιήσεις που εμείς οι ίδιοι αποφασίσαμε στα καταστήματα. Τώρα, αρνείται και κρύβεται στο αίτημα μας για Γενική Συνέλευση! Αγώνας δεν είναι οι κλειστές και οι εικονικές διαδικασίες που το επιχειρησιακό σωματείο βαφτίζει ως αγώνες ούτε η συνδιαλλαγή με την εργοδοσία. Πίεση ασκούν οι κινητοποιήσεις μας, η συγκρότηση επιτροπών που με ανοιχτές διαδικασίες, με τα αιτήματα τους και τους αγώνες τους βάζουν σε πρώτο πλάνο τα συμφέροντα των εργαζόμενων.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Να μη μείνει κανένας εργαζόμενος μόνος του!

Απαιτείται η μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση που καλούν οι επιτροπές στην Αττική, με την στήριξη του κλαδικού μας σωματείου. Για να συζητήσουμε πάνω στις εξελίξεις, στους αγώνες που προηγήθηκαν και να οργανώσουμε τα επόμενα αγωνιστικά βήματα μας. Για να δυναμώσει ο συντονισμός με τις επιτροπές που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στη Β. Ελλάδα.

Να δυναμώσει η οργάνωση μας μπροστά σε οποιαδήποτε εξέλιξη!

Διεκδικούμε:
·         Καμία καθυστέρηση στην μισθοδοσία!

·         Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας!

·         Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ώρα 6μμ στη πλ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με άξονα τα δικά μας συμφέροντα!

    Κανένας εφησυχασμός - Καμία αναμονή!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
    ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ώρα 6μμ στη πλ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή