ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΗ 'Eνωση Εμποροϋπαλλήλων πραγματοποίησε απεργιακή συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Ακολούθησε πορεία στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Στο πλευρό τους βρέθηκαν σωματεία και Ενώσεις ΕΒΕ και Αυτοαπασχολουμένων που εντάσσονται στη δύναμη της ΠΑΣΕΒΕ, εργατικά σωματεία, σύλλογοι γυναικών στο πλαίσιο της ΟΓΕ και δυνάμεις του ΜΑΣ. Νωρίτερα πραγματοποίησαν απεργιακή περιφρούρηση. Μάλιστα κάτω από την παρέμβαση της κινητοποίησης πολλά ανοιχτά καταστήματα έκλεισαν και αρκετοί εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο απεργιακό κάλεσμα και συμμετείχαν στην κινητοποίηση μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.
 
Στη συγκέντρωση μίλησαν η Έφη Πουρσαϊτίδου  από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ, ο Μάριος Ζούρκας, από το ΜΑΣ, που μετέφερε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στον αγώνα τους, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Τσαμπούκης , μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας Εμπορίου και Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ.
 
 
 
 
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. Καλό μόνο για αρχή θέλει ώμο και συνέχεια
    κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή