ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στη Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων που πραγματοποιήθηκε στις 13/10/13 στο Ε.Κ.Θ. καταδικάζει τη δράση της Χρυσής Αυγής και την κατονομάζει ως ναζιστική, φασιστική και εγκληματική οργάνωση.

Η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη που οργανώνεται, εκπαιδεύεται και δρα, υπό την προστασία και καθοδήγηση των εργοδοτών και της εξουσίας τους εναντίον όσων αντιστέκονται, εναντίον του οργανωμένου λαού και του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Είναι οργάνωση που  δεν έχει καμία δουλειά με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φτωχούς.
Δεν συμμερίζεται τα όνειρα και τις επιθυμίες μας για μια ζωή αξιοπρεπή, για μια κοινωνία αλληλεγγύης με μισθούς που να καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες μας.
Η  Χρυσή Αυγή «οραματίζεται» ένα ΜΑΥΡΟ μέλλον με μεροκάματα 10-15€, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!! Η  Χρυσή Αυγή «οραματίζεται» έναν εργασιακό βίο δίχως σωματεία και οργανώσεις που να παλεύουν για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!! Η  Χρυσή Αυγή «οραματίζεται» μια κοινωνία που θα κυριαρχεί το μίσος, η καχυποψία, η ελεημοσύνη, η σίτιση με ληγμένα, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Το σωματείο θα σταθεί αρωγός των πανανθρώπινων αξίων του αγώνα, της αλληλεγγύης, του «ένας για όλους και όλοι για έναν», με όλα του τα μέλη παρόντα ενάντια στο φασισμό και τους υμνητές του.
Καλούμε τους συναδέλφους μας να πυκνώσουν ακόμη περισσότερο τις γραμμές του Σωματείου, να ενισχύσουν τις γραμμές του ταξικού κινήματος δυναμώνοντας το ΠΑΜΕ να απομονώσουν τους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς ώστε  να πετάξουμε μια για πάντα στη λήθη τις ιστορίας τη βρομιά του φασισμού.Απόφαση γενικής συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου