ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Επέτειος ίδρυσης χτες με δράση σε όλο τον κόσμο
Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) διοργάνωσε χτες
 σε όλο τον κόσμο κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις και απεργίες, με κεντρικό σύνθημα - αίτημα «Τροφή, νερό, φάρμακα, βιβλία και στέγη για όλους». Το ΠΑΜΕ, που είναι μέλος της ΠΣΟ, συμμετείχε στη Μέρα Διεθνούς Δράσης με συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο και το Βόλο.
Στη Θεσσαλονίκη, οι ταξικές δυνάμεις έκαναν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Εταιρείας Υδρευσης - Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), που η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί με ταχύτατους ρυθμούς. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την κινητοποίηση, αναμενόταν να επισκεφθούν την ΕΥΑΘ εκπρόσωποι των εταιρειών που θέλουν να τη βάλουν στο χέρι. Στη συγκέντρωση μίλησαν ο πρόεδρος της ΠΣΟ, Γιώργος Μαυρίκος, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, και ο Κώστας Ζαμπέτογλου, από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΥΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου