ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ


Αιμόφυρτος ο κομμουνιστής πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλου Πειραιά

Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση των χρυσαυγιτών που με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με ρόπαλα, χτύπησαν χτες αργά το βράδυ στο Πέραμα, πρωτοπόρους αγωνιστές του ταξικού κινήματος – Κομμουνιστές.
Το αποτέλεσμα ήταν εφτά τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
, όλοι στελέχη του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης
 ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Είναι πια ολοφάνερο ότι μαζί με τα αντιλαϊκά μέτρα Κυβερνήσεων – Ε.Ε. – Μονοπωλίων, την εφαρμογή από την κυβέρνηση του δόγματος «νόμος και τάξη» που πολιτικοποιεί κάθε λαϊκό αγώνα, οι εργαζόμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τους τραμπούκους φασίστες της Χρυσής αυγής. Τα φασιστοειδή βάζουν με κάθε τρόπο πλάτη για να πνίξουν κάθε είδους αγώνα των εργαζομένων και να εκπληρώσουν τα καθήκοντα που τους ανέθεσαν τα αφεντικά τους, οι μεγαλοεργοδότες.
Είναι φανερό ότι η δράση του ΚΚΕ στην περιοχή και η επιρροή του ταξικού Συνδικάτου Μετάλλου στους μεταλλεργάτες της Ζώνης ήταν το κίνητρο της επίθεσης από τα μαντρόσκυλα της μεγαλοεργοδοσίας. Λίγες βδομάδες πριν, με βίντεο που γύρισαν «εν κρυπτώ» στη Ζώνη, είχαν εξαπολύσει ανοιχτά απειλές σε βάρος του ταξικού συνδικάτου και στελεχών του ΠΑΜΕ.
 Η απάντηση μας είναι μια: οργανωμένα αντίσταση και αγώνας
 Δεν μας τρομάζουν. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα μας. Η δράση του κράτους και του παρακράτους μόνο έναν τρόπο αντιμετώπισης έχουν: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Ενισχύουμε τα σωματεία μας.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, όλος ο λαός πρέπει να απομονώσει τους φασίστες ναζί της Χρυσής Αυγής, να δώσει μαζική και δυναμική λαϊκή απάντηση στη δολοφονική δράση των φασιστοειδών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου