ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ - Κυριακή 14 Νόεμβρη, 11:30π.μ. στο ΕΚΘ

 



Το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους

και τις εργαζόμενες στα σούπερ μάρκετ, τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα, τα eshop,

να πάρουν μέρος στην γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου, 

την Κυριακή, 14/11, στις 11:30, στο ΕΚΘ.


ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Καλούμε όλους τους συναδέλφους να γίνουν τώρα μέλη!


Κανένας μόνος του! Όλοι για έναν κι ένας για όλους!


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Κυριακή 14 Νόεμβρη, 11:30π.μ. στο ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32)


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ



Το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στα σούπερ μάρκετ, τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα, τα eshop, να πάρουν μέρος στην γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου, την Κυριακή, 14/11, στις 11:30, στο ΕΚΘ.


Απέναντι στη σφοδρή επίθεση που δεχόμαστε από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων σε καλεί να στηρίξεις το σωματείο σου. Να δυναμώσει ο αγώνας και η αλληλεγγύη μεταξύ μας. Ισχυροποιώντας το σωματείο μας, μπορούμε να πετυχαίνουμε ακόμα μεγαλύτερες νίκες σε κάθε χώρο δουλειάς. Η δύναμη που έχουμε όταν παλεύουμε συλλογικά και οργανωμένα μπορούμε να πετύχουμε τις διεκδικήσεις μας μέσα στους χώρους δουλειάς.


Μπορείς κι εσύ με την εγγραφή σου στο σωματείο και τη συμμετοχή σου στις εκλογές:


· να ενισχύσεις τους αγώνες που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει το σωματείο μας σε δύσκολες συνθήκες.


· να ενισχύσεις τον αγώνα που δίνουμε για να μην εφαρμοστεί ο νόμος-έκτρωμα Χατζηδάκη για τα εργασιακά, που μας καταδικάζει σε δουλειά ήλιο με ήλιο, σε απλήρωτες υπερωρίες και απολύσεις, όποτε θέλουν οι εργοδότες.


· να ενισχύσεις την πρότασή μας για υπογραφή γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας για όλους τους εργαζόμενους, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, χωρίς να χωριζόμαστε σε πλήρους και μερικής απασχόλησης, σε νέους και παλιούς εργαζόμενους


· να ενισχύεις αυτούς που υπερασπίζονται σταθερά την κυριακάτικη αργία, κόντρα σε όσους θέλουν να την κάνουν μια ακόμα εργάσιμη, αδιαφορώντας για την ξεκούραση και τις ανάγκες μας.


· να ενισχύσεις τη φωνή των εργαζομένων για μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό, για να μην υπάρχει διαχωρισμός στους εργαζόμενους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, για να γίνονται δωρεάν επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλους.


· Να στηρίξεις αυτούς που από την αρχή της πανδημίας απαίτησαν να πυκνώσουν οι γραμμές του ΟΑΣΘ, για να πηγαίνουν οι εργαζόμενοι με ασφάλεια στη δουλειά τους, να αυξηθούν οι προσλήψεις στα νοσοκομεία, για την επαναλειτουργία των νοσοκομείων Παναγία και Λοιμωδών.


· να στηρίξεις αυτούς που μπαίνουν μπροστά ώστε να προστατευτούν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, το όπλο των εργαζομένων, που είναι το δικαίωμα στην απεργία, να μην θεωρείται «ψυχολογική βία» η συζήτηση για καλύτερες συνθήκες εργασίας μέσα στη δουλειά μας.


· να στηρίξεις όσους μέσα σε δύσκολες συνθήκες ενημέρωσαν, συζήτησαν με εκατοντάδες εργαζόμενους στην πόλη μας, βάζοντας μπροστά ποιες είναι οι δικές μας ανάγκες, που δεν στοιχίζονται πίσω από τα συμφέροντα των αφεντικών μας.


· να στηρίξεις το σωματείο που μπήκε μπροστά σε μικρές η μεγάλες μάχες στα καταστήματα ώστε να παρθούν πίσω άδικες απολύσεις, να μην δουλέψει κανείς εργαζόμενος σε μέρα αργίας, όπως έγινε στο κατάστημα του Πράκτικερ, που στάθηκε στο πλευρό των εργαζόμενων του Notos, που πάλευαν για να μην ανοίξουν τις Κυριακές, που ανέδειξε το ζήτημα της ευθύνης των εργοδοτών για την προστασία των εργαζομένων, μετά τα πολλαπλά κρούσματα στο Attica και τον Σκλαβενίτη, τα οποία με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν να κρύψουν.


· Να στηρίξεις τους συναδέλφους σου, που βλέπεις στο διπλανό πόστο και που ξέρεις ότι αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα. Να παλέψεις μαζί τους, σπάζοντας το φόβο και τη μοιρολατρία, γιατί όταν είμαστε πολλοί κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας φοβίσει, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κατακτάμε μικρές και μεγάλες νίκες.


Καλούμε κάθε εργαζόμενο που δεν θέλει να σκύψει το κεφάλι μπροστά σε 

αυτήν την κατάσταση, που δε θέλει να καταδικάσει τα παιδιά του να ζουν χειρότερα,

 να συσπειρωθεί στο σωματείο. Να παλέψει στο πλάι των συναδέλφων του. 

Είδαμε ότι μόνο μέσα από τη συλλογική διεκδίκηση και πάλη, 

οι εργαζόμενοι βλέπουν κατακτήσεις στους χώρους δουλειάς.


Καλούμε κάθε επιχειρησιακό σωματείο στον κλάδο να στηρίξει την ενίσχυση του κλαδικού σωματείου, να συμπορευτεί μαζί μας στην ανασύνταξη του κινήματος, τη διεκδίκηση καλύτερων όρων δουλειάς. Το κλαδικό σωματείο πρέπει να είναι ασπίδα στα συμφέροντα όλων των εργαζόμενων του κλάδου, να στηρίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους. Όσο πιο ενισχυμένο βγει από αυτήν την εκλογική μάχη, θα βγει με μεγαλύτερη ορμή ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Συνεχίζουμε με εμπιστοσύνη στη δύναμη που έχουμε όταν διεκδικούμε οργανωμένα και συλλογικά , όταν το σωματείο με τα μέλη του είναι μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς. Οι εκατοντάδες συνάδελφοι που απευθύνθηκαν στο σωματείο όλο το προηγούμενο διάστημα για να καταγγείλουν τα όσα συμβαίνουν μέσα στα κάτεργα που εργάζονται και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να έχουμε σωματείο που παρεμβαίνει και υπερασπίζεται τα δικαιώματα μας, διεκδικεί με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες, σε αντίθεση με την εργοδοσία τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους τους μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.


ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Καλούμε όλους τους συναδέλφους να γίνουν τώρα μέλη!


Κανένας μόνος του! Όλοι για έναν κι ένας για όλους!


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Κυριακή 14 Νόεμβρη, 11:30π.μ. στο ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου