ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διαδικτυακή σύσκεψη με τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ.Κυριακή 6 Δεκέμβρη στις 7.00μμ

                       ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όρ, 4ο γραφείο

Τηλ.2310 268-673, 6987697179

                                     Email: enosiemporiothess@gmail.com                                         http://emporoupallilos.blogspot.gr/


Συζητάμε και οργανώνουμε την πάλη μας


Συνάδελφε εργαζόμενε στα σούπερ μάρκετ,

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης απευθύνεται σε σένα:

  • Που δουλεύεις μέσα σε χώρους δουλειάς με ελάχιστα μέτρα προστασίας, σε χώρους δουλειάς που έχουν μετατραπεί σε κέντρα διασποράς του κορονοϊού.

  • Που δούλεψες τόσο στα πρώτο, όσο και στο τωρινό, δεύτερο κύμα της πανδημίας μέσα σε συνθήκες πλήρους εντατικοποίησης και χάρη σ’ εσένα εξασφαλίστηκε ο εφοδιασμός του πληθυσμού με τα απαραίτητα.

  • Που η μετατροπή σου σε «ήρωα» στο πρώτο κύμα της πανδημίας είχε ως «ανταμοιβή» νέα αντιλαϊκά μέτρα, τη στιγμή που οι εργοδότες μπούκωσαν στο χρήμα.

Εμείς με την εργασία μας κινήσαμε και κινούμε τα πάντα. Εμείς είμαστε οι αναγκαίοι για να κινηθεί η παραγωγή και η διανομή.

Η επιτυχημένη απεργιακή κινητοποίηση της 26ης Νοέμβρη έδειξε τη δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι, συγκέντρωσε τις πρώτες δυνάμεις απέναντι στο νέο κύμα αντεργατικής επίθεσης που έρχεται. Τώρα είναι αναγκαίο όσο ποτέ να ανοίξει η συζήτηση για τι πρέπει να γίνει, το τι πρέπει να κάνουμε.

Σε καλούμε στη διαδικτυακή σύσκεψη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων την Κυριακή 6 Δεκέμβρη στις 19:00 μέσω Zoom. Να συζητήσουμε για το τί πρέπει να γίνει, να ανταλλάξουμε πείρα, να κουβεντιάσουμε για τα επόμενα βήματα μας. Να μάθουμε τα δικαιώματά μας και να παλέψουμε για αυτά.

Και μπροστά στην πανδημία, κανένας μόνος του! Όλοι στο σωματείο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου