-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:«Οι ρουφιάνοι κυβέρνησης - εργοδοσίας ξαναχτυπούν»

«Την ώρα που το απεργιακό κλίμα όλο και φουντώνει. Την ώρα που δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, εκατοντάδες 1οβάθμια συνδικάτα, η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ έχουν πάρει απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ για τις 24/09. Την ώρα που εκατοντάδες χώροι δουλειάς στην Θεσσαλονίκη έχουν ενημερωθεί και οργανώνουν την απεργιακή μάχη.
Την ίδια ώρα η γνωστή ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιδίδεται σε εκβιασμούς
και απειλές προκειμένου να αλλάξει την ημερομηνία και να διασπάσει το απεργιακό μέτωπο.
Στις κρυφές συναντήσεις της με την κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες έλαβε τις διαβεβαιώσεις, ότι θα παραμείνει στις παχυλά αμειβόμενες καρέκλες της, ότι θα στηριχθεί από τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες για να διεξάγει συνέδριο άγριας νοθείας και εργοδοτικής τρομοκρατίας, ότι θα στηριχθεί επιπλέον οικονομικά για να συνεχίσει το βρώμικο της ρόλο.
Αυτά είναι αρκετά για τα τσιράκια της εργοδοσίας. Δέχτηκαν να παραδώσουν στα χέρια της εργοδοσίας κατακτήσεις ενός αιώνα αγώνων και θυσιών της εργατικής τάξης. Την κατάργηση των ΣΣΕ, την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, την διάλυση της συλλογικής δράσης των συνδικάτων.
Στο ΕΚΘ καλούμε εδώ και μέρες για άμεση σύγκληση του ΔΣ για απόφαση συμμετοχής στην απεργία της 24/09. Με διάφορες προφάσεις αναβολών και καθυστερήσεων προσδιορίστηκε για αύριο Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο ΕΚΘ.
Καλούμε επίσης τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.
Κάνουμε σαφές στο παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου