--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΠΑΜΕ:Αλληλεγγύη στο Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Εμπορίου Γαλλίας

Την αλληλεγγύη του στο Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Εμπορίου Γαλλίας (Fédération CGT Commerce et Services), Αμάρ Λαγκά και τους εργαζόμενους της Γαλλίας που διώκονται γιατί αγωνίζονται για το δικαίωμά τους στη δουλειά και στη ζωή εκφράζει το ΠΑΜΕ.
Ο Λαγκά, κλήθηκε σε απολογία από τη Γαλλική Αστυνομία για την πανεθνική κινητοποίηση που οργάνωσε η Ομοσπονδία CGT Commerce με τους εργαζόμενους των εμπορικών καταστημάτων «CONFORAMA» στις 11 Ιούλη ενάντια στο κλείσιμο καταστημάτων και απολύσεις. Η εργοδοσία που χρησιμοποίησε μπράβους και αρνήθηκε να συναντηθεί με τους εργαζόμενους, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του συνδικαλιστή που έκανε το ταξικό του καθήκον.
To ΠΑΜΕ καταγγέλλοντας τη δίωξη θα επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, στις 11 π.μ.
Η ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου