-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ξεκίνησε χθες το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων με αντιπροσώπους «μαϊμού»(ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε χθες το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας με τους αντιπροσώπους – εργοδότες μαϊμούδες να διαμαρτύρονται που το ΠΑΜΕ δεν τους αφήνει να ψηφίσουν !!
Σε απόλυτη παρωδία εξελίσσεται το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων καθώς το πρωί έγινε προσπάθεια να νομιμοποιηθούν ως αντιπρόσωποι μια σειρά από διευθυντικά στελέχη.

Το γεγονός καταγγέλθηκε αποφασιστικά από τις ταξικές δυνάμεις του κλάδου. Η αίθουσα του συνεδρίου «διακοσμήθηκε» από τις ταξικές δυνάμεις που ανάρτησαν -πίσω από τις θέσεις του προεδρείου- πανό με το σύνθημα «ΟΙΥΕ ΑΕ: Έξω η εργοδοσία από τα Συνδικάτα - Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών».
Τελικά, απόγευμα πια, οι «εργασίες» του συνεδρίου - παρωδία ξεκίνησαν όπως αρμόζει στον εργοδοτικό ρόλο της Ομοσπονδίας; Στο βήμα βρέθηκαν αντιπρόσωποι - μαϊμούδες, με χαρακτηριστικές ταμπέλες για τις ιδιότητες τους: Διευθυντές, στελέχη επιχειρήσεων, διευθύνοντες σύμβουλοι ΑΕ.
Οι αντιπρόσωποι μαϊμούδες διαμαρτυρήθηκαν που το ΠΑΜΕ δεν τους αφήνει να ψηφίσουν! Μίλησαν για τις συναδελφικές σχέσεις και τα κοινά συμφέροντα που συνδέουν αφεντικά και εργαζόμενους, την προσπάθειά τους να βάλουν πλάτη για το «κοινό καλό», την πλεονεκτική θέση των εργατών που δεν αντιμετωπίζουν το άγχος και τα προβλήματα των επιχειρηματιών. Καλέστηκαν, επίσης, να απαντήσουν και σε ερωτήσεις για τη ...συγγενική σχέση που έχουν με τους ...γορίλες που επιστρατεύτηκαν το πρωί για να επιβάλλουν την εργοδοτική παρέμβαση στα συνδικάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου