ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες και νέοι διαδήλωσαν με σύνθημα «Η ανάπτυξη τους σημαίνει ΝΑΤΟ – Φτώχεια – Πόλεμοι. Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες»

Χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες και νέοι συμμετείχαν στο μαζικό και γεμάτο παλμό συλλαλητήριο που οργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, διαδηλώνοντας με σύνθημα «Η ανάπτυξη τους σημαίνει ΝΑΤΟ – Φτώχεια – Πόλεμοι. Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες».

Με συνθήματα, δρώμενα, πικέτες,
στην μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους και στην συνέχεια στην πορεία, πίσω από τα πανό τους, οι διαδηλωτές απάντησαν αγωνιστικά στην ένταση της εκμετάλλευσης, στην κυβερνητική κοροϊδία περί «εξόδου από τα μνημόνια» και «ανάκτησης δικαιωμάτων», τη στιγμή που κλιμακώνεται η αντιλαϊκή επίθεση και παράλληλα βαθαίνει η εμπλοκή της χώρας στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, με τεράστιους κινδύνους για το λαό.

Με τη μαζική τους συμμετοχή, χιλιάδες διαδηλωτές από τη Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς διαδήλωσαν κόντρα στην αστυνομοκρατία, κόντρα στο κλίμα τρομοκρατίας και προβοκάτσιας που καλλιεργήθηκε όλες τις προηγούμενες μέρες από διάφορες πλευρές.

Ανάμεσα στα Εργατικά Κέντρα, τα σωματεία και τους φορείς της Βόρειας Ελλάδας που συμμετείχαν συγκροτημένα στην κινητοποίηση, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία εργαζομένων από κλάδους που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις όπως οι συμβασιούχοι ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του ΟΑΕΔ.

Ξεκαθάρισαν ότι λύση δεν είναι η απογοήτευση, η μοιρολατρία και η αναμονή «φιλολαϊκής» διακυβέρνησης εντός των ίδιων τειχών, αλλά ο ανυποχώρητος ταξικός, μαχητικός, μαζικός αγώνας, μέσα από τα Σωματεία, με οργανωμένη πάλη στους τόπους δουλειάς, κόντρα σε κυβέρνηση – κεφάλαιο – ΝΑΤΟ – ΕΕ, με αποδυνάμωση του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, με αγώνα που βάζει μαχητικά στο επίκεντρο τις σύγχρονες εργατικές - λαϊκές ανάγκες.

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Πλέον, μετά το επιτυχημένο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην ΔΕΘ, η σκυτάλη των αγωνιστικών κινητοποιήσεων περνάει στα συλλαλητήρια που οργανώνουν σωματεία και φορείς της Αττικής την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, σε Αθήνα, Πειραιά και Ανατολική Αττική.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ---ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου