-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΣΥΓΚΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ 3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Με μαζική και μαχητική συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου και πορεία στους δρόμους της πόλης, ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης διαδήλωσε την Πέμπτη ενάντια στο τρίτο μνημόνιο και τα μέτρα που φέρνει.
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου.
Στην ομιλία του, ο Κυριάκος Τσιαούσης, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Στο σημερινό μας συλλαλητήριο, δεσμευόμαστε να μην αφήσουμε σε χλωρό κλαρί την συγκυβέρνηση που είναι συνυπεύθυνη για το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει σε Έλληνες και μετανάστες.
Στο μνημόνιο που φέρνει, στους εφαρμοστικούς νόμους που θα ψηφίσει μαζί με τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, απέναντι θα είμαστε, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.
Κάθε μικρός και μεγάλος αγώνας να γίνεται υπόθεση όλο και περισσότερων, με την οργάνωση μας σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο.
Κανένας εργάτης να μην λυγίσει, στους ταξικούς αγώνες βρίσκεται η λύση. Να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μετατρέψουμε τον κάθε εργασιακό χώρο και την κάθε γειτονιά σε κάστρο αντίστασης». (Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία).
Με αμείωτη ένταση το επόμενο διάστημα οι ταξικές δυνάμεις θα συνεχίσουν τις παρεμβάσεις, με στόχο το μεγάλο πανεργατικό, παλλαϊκό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στις 5 Σεπτέμβρη στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, να αποτελέσει σταθμό στην κλιμάκωση της πάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου