-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΕΜΠΟΡΙΟ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΗ κυβέρνηση συνεχίζοντας από εκεί που είχε σταματήσει η προηγούμενη, διατηρεί τους χαμηλούς μισθούς, τις ελαστικές μορφές εργασίας, τις ατομικές συμβάσεις, ετοιμάζει νόμο για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Οι εργοδότες συνεχίζουν την τρομοκρατία, τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, την απληρωσιά για μήνες, την επιδίωξη τους για όσο το δυνατόν περισσότερες Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα.

Για αυτούς τους λόγους η διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων καλεί τα σωματεία εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων του κλάδου σε σύσκεψη

την  Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 στις 7μμ
στο 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Θέμα της σύσκεψης θα είναι η οργάνωση και ο συντονισμός του αγώνα μας
o       για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας
o       για την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας που θα καλύπτει όλο τον κλάδο και θα καλύπτει της απώλειες των τελευταίων χρόνων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου