-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΡΦΟΥΡΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - DΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Καρφούρ - Μαρινόπουλος - DIA μέσα από τη γενική του συνέλευση, που έγινε την Κυριακή
 29 Σεπτεμβρίου, καταδικάζει τη δράση της Χρυσής Αυγής και την κατονομάζει ως ναζιστική, φασιστική και εγκληματική οργάνωση.
Η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη που οργανώνεται, εκπαιδεύεται και δρα, υπό την προστασία και καθοδήγηση των εργοδοτών και της εξουσίας τους εναντίον όσων αντιστέκονται, εναντίον του οργανωμένου λαού και του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Είναι οργάνωση που  δεν έχει καμία δουλειά με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φτωχούς. Δεν συμμερίζεται τα όνειρα και τις επιθυμίες μας για μια ζωή αξιοπρεπή, για μια κοινωνία αλληλεγγύης με μισθούς που να καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες μας. Η  Χρυσή Αυγή «οραματίζεται» ένα ΜΑΥΡΟ μέλλον με μεροκάματα 10-15€, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!! Η  Χρυσή Αυγή «οραματίζεται» έναν εργασιακό βίο δίχως σωματεία και οργανώσεις που να παλεύουν για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!! Η  Χρυσή Αυγή «οραματίζεται» μια κοινωνία που θα κυριαρχεί το μίσος, η καχυποψία, η ελεημοσύνη, η σίτιση με ληγμένα, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Αρωγός των πανανθρώπινων αξίων του αγώνα, της αλληλεγγύης, του ένας για όλους και όλοι για έναν θα σταθεί το Σωματείο με όλα του τα μέλη παρόντα ενάντια στο φασισμό και τους υμνητές του. Καλούμε τους συναδέλφους μας να πυκνώσουν ακόμη περισσότερο τις γραμμές του Σωματείου να απομονώσουμε τους φασίστες σε κάθε κατάστημα και να πετάξουμε μια για πάντα στη λήθη τις ιστορίας τη βρομιά του φασισμού.Απόφαση γενικής συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου