ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Κινητοποίηση αύριο, 27 Ιούνη στις 11 π.μ. ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εργαζόμενου

Σε κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της Alpha Bank στην οδό Ίωνος Δραγούμη 21 (πρώην Εμπορική Τράπεζα), στη Θεσσαλονίκη, προχωρά την Τετάρτη 27 Ιούνη στις 11 π.μ. η Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Η κινητοποίηση γίνεται καθώς, όπως αναφέρει η Επιτροπή, «μέσα στον Ιούλη η Alpha Bank βγάζει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία συναδέλφου μας, εργαζόμενου σε εταιρεία της χημικής βιομηχανίας, με δύο ανήλικα παιδιά. Το χρέος του προέρχεται από στεγαστικό δάνειο,
στο οποίο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Το ακίνητο που πλειστηριάζεται είναι η πρώτη κατοικία του. Η τράπεζα προχωράει στον πλειστηριασμό παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί από το συνάδελφο για διευθέτηση του δανείου του».
Η ανακοίνωση της Επιτροπής κατά των πλειστηριασμών έχει ως εξής:
«Τα ταξικά σωματεία οργανώνουν την πάλη ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, ενάντια στις κατασχέσεις λαϊκής περιουσίας. Σ' αυτά τα πλαίσια οργανώνουμε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συναδέλφου μας, που είναι προγραμματισμένος για το επόμενο διάστημα.
Μέσα στον Ιούλη η Alpha Bank βγάζει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία συναδέλφου μας, εργαζόμενου σε εταιρεία της χημικής βιομηχανίας, με δύο ανήλικα παιδιά. Το χρέος του προέρχεται από στεγαστικό δάνειο, στο οποίο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Το ακίνητο που πλειστηριάζεται είναι η πρώτη κατοικία του. Η τράπεζα προχωράει στον πλειστηριασμό παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί από το συνάδελφο για διευθέτηση του δανείου του. Προχωράμε σε κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της τράπεζας στην οδό Ίωνος Δραγούμη 21 (πρώην Εμπορική Τράπεζα), την Τετάρτη 27/6 και ώρα 11 π.μ.
Καλούμε όλα τα σωματεία στην κινητοποίηση, με άμεσο αίτημα να ανασταλεί ο πλειστηριασμός και να δεχθεί η τράπεζα την πρόταση συμβιβασμού που έχει ο ίδιος καταθέσει.
Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,
Με οργάνωση και αποφασιστικότητα βάζουμε φραγμό στα αρπακτικά που θέλουν να αρπάξουν τον ιδρώτα, τους κόπους μιας ζωής για να έχουμε ένα κεραμίδι στο κεφάλι μας εμείς και τα παιδιά μας.
  • Εδώ και τώρα προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.
  • Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
  • Καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.
  • Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς.
  • Πάγωμα χρεών για ανέργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων.
  • Διαγραφή δανείων ανέργων και εργαζομένων που έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς.
  • Όχι στη φοροληστεία, αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ προσαυξημένο 5.000 για κάθε παιδί.
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών.
Συναγωνιστές - συναγωνίστριες,
Το μεγάλο κεφάλαιο, η κυβέρνηση και οι τραπεζίτες επιδιώκουν να επιβάλουν σιγήν ιχθύος για να αρπάξουν του λαού το βιος και να μην οργανώνεται καμία αντίδραση. Δεν μας τρομοκρατούν. Καλούμε τα συνδικάτα να πρωτοστατήσουν στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, να μαζικοποιηθεί ο αγώνας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου