ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς για την επιτυχία της απεργίας στις 30 Μάη

Με εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 30 Μάη και της απεργιακής συγκέντρωσης που θα γίνει στις 10 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Κεντρικές παρεμβάσεις μπροστά στην απεργία προγραμματίζονται:
Στις 23 Μάη θα γίνουν εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς κατά κλάδο, αλλά και εξορμήσεις στις εισόδους της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου.
Την Τετάρτη 23 Μάη, προγραμματίζονται ανοιχτές συσκέψεις - παρεμβάσεις, από τις Λαϊκές Επιτροπές που δρουν στους δήμους Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, για την ανάδειξη του περιεχομένου της απεργιακής μάχης,
για την οργάνωση της κοινής πάλης εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών, συνταξιούχων, νεολαίας, ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, για την από κοινού πάλη για τα οξυμένα εργατικά - λαϊκά προβλήματα.
Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται οι εξής παρεμβάσεις:
-- Στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στο πάρκο απέναντι από τη Μονή Βλατάδων.
-- Στην Τούμπα, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού.
-- Στο 5ο Διαμέρισμα, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Κρήτης (ανάμεσα Κρήτης και Θερμοπυλών).
-- Στην Καλαμαριά, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Σκρα).

Στις 26 Μάη θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση στις μεγάλες λαϊκές αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου