--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ--ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης:Σπάμε στην πράξη την εργοδοτική τρομοκρατία! Δε θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα!

                                           

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν στο σωματείο, οι καταγγελίες συναδέλφων για προσπάθεια τρομοκράτησης τους από την εργοδοσία, για απειλές και εκφοβισμό. Ιδιαίτερα στον κλάδο μας, η κατάσταση είναι πιο εκρηκτική τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς super market και μεγάλες εμπορικές αλυσίδες αξιοποιούν το νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για ανοιχτά καταστήματα από τον Μάη ως τον Οκτώβρη. 

Σε αυτό το πλαίσιο, γνωστή εμπορική αλυσίδα προσπάθησε να απολύσει
εργαζόμενη λόγω συμμετοχής της, στην απεργία για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας. Η άμεση παρέμβαση του σωματείου μας φρέναρε τις διαθέσεις και τους σχεδιασμούς της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να οργανωθούν στο σωματείο τους, να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους! 
Κάθε εμποροϋπάλληλος, από το πιο μικρό εμπορομάγαζο ως τα super market και τα εμπορικά κέντρα, να κάνει το βήμα, να σπάσει το φόβο!
Να παλέψουμε ενάντια στην ενιαία επίθεση εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ! 
Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Να αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας, για υπογραφή συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς μας.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 30 Μάη!
Σπάμε στην πράξη την εργοδοτική τρομοκρατία! Δε θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου