ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

H ΠΣΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΣΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία καταγγέλλει την κυβέρνηση των ΗΠΑ που αρνήθηκε να χορηγήσει βίζα εισόδου, στον Γενικό Γραμματέα της Γεώργιο Μαυρίκο.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΣΟ έχει προγραμματίσει επίσκεψη στις ΗΠΑ τον Μάρτη του 2018 για να παραστεί σε εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου είναι μόνιμος εκπρόσωπος της ΠΣΟ, και για να συμμετάσχει σαν κεντρικός ομιλητής στην
ετήσια συνδικαλιστική συνάντηση Συνδικαλιστικών οργανώσεων μελών και φίλων της ΠΣΟ που θα γίνει τον ίδιο μήνα στην πόλη του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, έχει εντάξει την ΠΣΟ στην υπηρεσία «Terrorist Travel» που απευθύνονται «τρομοκρατικές οργανώσεις». Όπως αναφέρει η ΠΣΟ: «Μεθοδεύσεις προβοκατόρικες και απαράδεκτες. Η ΠΣΟ είναι μια μαζική, ταξική, διεθνής Συνδικαλιστική Οργάνωση με 92 εκατομμύρια μέλη σε 126 χώρες του κόσμου. Από την ίδρυσή της, τον Οκτώβρη του 1945 έως σήμερα, είναι δημόσια και γνωστή η ιστορία της. Ποτέ δεν προσκύνησε τους ιμπεριαλιστές. Ποτέ δεν προσκύνησε τις πολυεθνικές. Ούτε τώρα θα πουλήσει την ιστορία της».
Καταγγέλλοντας και τη στάση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η ΠΣΟ σημειώνει ότι «Διαβεβαιώνουμε τους εργαζόμενους των ΗΠΑ ότι ανεξάρτητα από τις δυσκολίες και τα όποια εμπόδια, η ΠΣΟ θα σταθεί δίπλα τους στους δίκαιους αγώνες τους».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την καταγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου