ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

«ΜΑΥΡΟ» ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ


Δελτίο Τύπου
21/9/2017
Έξω οι άνθρωποι της εργοδοσίας από τα σωματεία. Οι εργαζόμενοι θα πάρουμε στα χέρια μας την οργάνωση της πάλης πετώντας έξω τη σαπίλα.
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τον μηχανισμό τρομοκράτησης που έχει στηθεί αυτές τις μέρες στις εκλογές του σωματείου-μηχανισμού «ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΘΗΝΩΝ».
Καμιά ανοχή και υποταγή στην προσπάθεια της μεγαλοεργοδοσίας του κλάδου να «εκβιάσει» την ψήφο των εργαζομένων για να μπορέσει να ενισχύσει την παρέμβαση της στο κίνημα, να χτυπήσει ουσιαστικά το ταξικό κίνημα, να βάλει εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων και να επιβάλλει εργασιακό μεσαίωνα μέσα στους χώρους δουλειάς.
Οι εργαζόμενοι από κάθε χώρο δουλειάς που έχουν σιχαθεί αυτή τη σαπίλα, που έχουν σιχαθεί να κάνουν θυσίες και υπομονή για τα κέρδη των αφεντικών, να γυρίσουν την πλάτη στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, στα στελέχη και τους καλοθελητές που με συμβουλές από τη μία και απειλές από την άλλη προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όποιον εργαζόμενο παλεύει για μισθούς και δικαιώματα και να προλάβουν όποιον εργαζόμενο σκέφτεται να αντισταθεί.
Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στα supermarket που δέχονται τεράστια πίεση αυτές τις μέρες και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτό το «όργιο» τρομοκρατίας που θυμίζει εικόνες από άλλες εποχές, να γυρίσουν την πλάτη στις φωνές της εργοδοσίας, ενισχύοντας με κάθε ευκαιρία και κάθε μέρα τη δύναμη τους, συμμετέχοντας στα σωματεία τους, δυναμώνοντας το Π.Α.ΜΕ.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου