ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


Καταδικάζει τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ κατά της Συρίας
    Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Τουρκία και οι μοναρχίες του Κόλπου έχουν ιδρύσει, χρηματοδοτήσει και εξοπλίσει το “Ισλαμικό Κράτος”. Ο στόχος τους ήταν ο διαμελισμός της Συρίας και η δημιουργία νέων κρατών - μαριονετών για να κλέψουν τον πλούτο της περιοχής.
    Σήμερα, με τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ κατά της Συρίας, η κυβέρνηση Τραμπ συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων προέδρων. Μέσα από αυτούς τους βομβαρδισμούς, υποστηρίζει το "Ισλαμικό Κράτος". Κάνει την κατάσταση ακόμα πιο επικίνδυνη για ένα γενικευμένο πόλεμο.
Τα αιτήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος είναι:
- Τα ξένα στρατεύματα να εγκαταλείψουν την περιοχή.
- Να σταματήσει η ιμπεριαλιστική επέμβαση κατά της Συρίας και ολόκληρης της Μέσης Ανατολής
- Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Συρίας ανήκουν στο λαό της.
- Οι λαοί της περιοχής είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν ελεύθερα και δημοκρατικά για το παρόν και το μέλλον τους.
- Να σταματήσει η χρήση χημικών όπλων από όλους.

 http://www.wftucentral.org/the-usa-role-and-the-bombings-in-syria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου