ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους απλήρωτους εργαζόμενους της επιχείρησης «Καρυπίδης» Τετάρτη 12 Απρίλη, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

    Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους απλήρωτους εργαζόμενους της επιχείρησης «Καρυπίδης» διοργανώνει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση, μαζί με τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και τις Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 12 Απρίλη, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
    Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθεί στους εργαζόμενους η υλική βοήθεια που συγκεντρώθηκε το προηγούμενο διάστημα από τα ταξικά σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές, τους Συλλόγους της ΟΓΕ και την ΠΑΣΕΒΕ.
    Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι περίπου 15 μήνες και συσπειρωμένοι στο Πανελλαδικό τους Σωματείο δίνουν έναν πολύμηνο αγώνα απαιτώντας πληρωμή των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας με πλήρη δικαιώματα και μέτρα προστασίας των οικογενειών τους.
    Στο πλαίσιο αυτό, στον Αλμυρό Βόλου, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Καρυπίδη», το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πρώην κατάστημα της επιχείρησης, δίπλα στο ΚΤΕΛ, που πλέον λειτουργεί από τα «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ». Η νέα εργοδοσία, καταστρατηγώντας τη σχετική νομοθεσία που προβλέπει διασφάλιση των θέσεων εργασίας, αρνείται να προσλάβει τους παλιούς εργαζόμενους.
    Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους, διασφάλιση των θέσεων εργασίας με διασφαλισμένα όλα τα δικαιώματά τους.
    Στο μεταξύ, μετά από παρέμβαση στην τοπική Επιθεώρηση Εργασίας, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τη «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» στο τέλος του Απρίλη.

 http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/04/kke.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου