ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

1 ΜΑΗ: ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ


Όλοι στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση
στο Αγ. Βενιζέλου 10.00 π.μ
Εργαζόμενη, εργαζόμενε στο εμπόριο,
άνεργοι, νέοι και νέες,
    Το μήνυμα της εργατικής Πρωτομαγιάς παραμένει ζωντανό και επίκαιρο όσο παραμένει και εντείνεται η εκμετάλλευση για εμάς τους εργαζόμενους.
Απεργούμε και τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά οργανώνοντας εμείς το δικό μας αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας. Η αντεργατική βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν τη σταματήσουμε εμείς.
Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω-κάτω.
Ο μόνος δρόμος για εμάς, είναι ο δρόμος του αγώνα!

    Καμία ανοχή-καμία αναμονή. Όσο μας καλούν για θυσίες και μέτρα που θα μας βγάλουν στην «ανάπτυξη» και στο ξέφωτο, τόσο σκάβουν το λάκκο μας. Κανένα κοινό συμφέρον δεν έχουμε με το μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλεμπόρους και τους μονοπωλιακούς ομίλους που πάνω στις δικές μας πλάτες θησαυρίζουν.
    Έχουμε απέναντι μας ενιαία όλη τη μεγαλοεργοδοσία του κλάδου! Σκλαβενίτης, My market, Bασιλόπουλος, Market in, LIDL, Praktiker, Μασούτης, Καρυπίδης, Attica, Notos, Inditex και πάει λέγοντας.. έχουν ενιαία γραμμή απέναντι μας!
    Η ανάπτυξη τους θα πατήσει πάνω στην άγρια εκμετάλλευση, με την φθηνή δουλειά χωρίς δικαιώματα, με την καταστολή στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες, με την καταλήστευση άλλων λαών, με το αιματηρό ξαναμοίρασμα των ενεργειακών πηγών, των αγορών, των δρόμων μεταφοράς, το αιματηρό ξαναχάραγμα των συνόρων.
    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μπλέκει τη χώρα πιο βαθιά σε αιματηρούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Το ΝΑΤΟ δεν είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας όπως λέει η κυβέρνηση. Είναι η δολοφονική μηχανή των ιμπεριαλιστών, δεν αναγνωρίζει σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα.
    Η ελληνική κυβέρνηση δίνει 4 δις ευρώ, το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκής χώρας, όσο ακριβώς οι αιματηρές περικοπές ενάντια στο λαό που συμφώνησε με ΕΕ και ΔΝΤ!
Δυναμώνουμε το σωματείο, την ταξική ενότητά, την εργατική αλληλεγγύη!
    Δυναμώνουμε το Π.Α.ΜΕ! Κάνουμε την οργή μας δύναμη ανατροπής.
Παλεύουμε για δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα στη βάση των σύγχρονων αναγκών μας!
Έλα στη σύσκεψη του σωματείου με θέμα: «Καπιταλιστική κρίση και πόλεμος». Την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 19.00 στα γραφεία του σωματείου.
    Να δώσουμε μαχητική απάντηση απέναντι στην επίθεση που βιώνουμε καθημερινά. Μπορούν οι αγώνες μας να έχουν αποτελέσματα.
ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου