ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

1 ΜΑΗ: ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ


Όλοι στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση
στο Αγ. Βενιζέλου 10.00 π.μ
Εργαζόμενη, εργαζόμενε στο εμπόριο,
άνεργοι, νέοι και νέες,
    Το μήνυμα της εργατικής Πρωτομαγιάς παραμένει ζωντανό και επίκαιρο όσο παραμένει και εντείνεται η εκμετάλλευση για εμάς τους εργαζόμενους.
Απεργούμε και τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά οργανώνοντας εμείς το δικό μας αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας. Η αντεργατική βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν τη σταματήσουμε εμείς.
Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω-κάτω.
Ο μόνος δρόμος για εμάς, είναι ο δρόμος του αγώνα!

    Καμία ανοχή-καμία αναμονή. Όσο μας καλούν για θυσίες και μέτρα που θα μας βγάλουν στην «ανάπτυξη» και στο ξέφωτο, τόσο σκάβουν το λάκκο μας. Κανένα κοινό συμφέρον δεν έχουμε με το μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλεμπόρους και τους μονοπωλιακούς ομίλους που πάνω στις δικές μας πλάτες θησαυρίζουν.
    Έχουμε απέναντι μας ενιαία όλη τη μεγαλοεργοδοσία του κλάδου! Σκλαβενίτης, My market, Bασιλόπουλος, Market in, LIDL, Praktiker, Μασούτης, Καρυπίδης, Attica, Notos, Inditex και πάει λέγοντας.. έχουν ενιαία γραμμή απέναντι μας!
    Η ανάπτυξη τους θα πατήσει πάνω στην άγρια εκμετάλλευση, με την φθηνή δουλειά χωρίς δικαιώματα, με την καταστολή στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες, με την καταλήστευση άλλων λαών, με το αιματηρό ξαναμοίρασμα των ενεργειακών πηγών, των αγορών, των δρόμων μεταφοράς, το αιματηρό ξαναχάραγμα των συνόρων.
    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μπλέκει τη χώρα πιο βαθιά σε αιματηρούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Το ΝΑΤΟ δεν είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας όπως λέει η κυβέρνηση. Είναι η δολοφονική μηχανή των ιμπεριαλιστών, δεν αναγνωρίζει σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα.
    Η ελληνική κυβέρνηση δίνει 4 δις ευρώ, το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκής χώρας, όσο ακριβώς οι αιματηρές περικοπές ενάντια στο λαό που συμφώνησε με ΕΕ και ΔΝΤ!
Δυναμώνουμε το σωματείο, την ταξική ενότητά, την εργατική αλληλεγγύη!
    Δυναμώνουμε το Π.Α.ΜΕ! Κάνουμε την οργή μας δύναμη ανατροπής.
Παλεύουμε για δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα στη βάση των σύγχρονων αναγκών μας!
Έλα στη σύσκεψη του σωματείου με θέμα: «Καπιταλιστική κρίση και πόλεμος». Την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 19.00 στα γραφεία του σωματείου.
    Να δώσουμε μαχητική απάντηση απέναντι στην επίθεση που βιώνουμε καθημερινά. Μπορούν οι αγώνες μας να έχουν αποτελέσματα.
ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου