ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Αϊλάν



Αμερική, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, οι δολοφόνοι 

2 σχόλια:

  1. Αμερική, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, σκοτώνουν καθημερινά δεκάδες ανθρώπους στην χώρα τους και όχι μόνο.
    Οργή γι αυτό που συντελείτε στις θάλασσες οικογένειες ολόκληρες, άνθρωποι, παιδιά δολοφονούνται.
    Οι κυβέρνησης τις ΕΕ δεν κάνουν τυπωτά για αυτό το δράμα που οι ιδίου είναι υπεύθυνοι.
    Τα Κροκοδείλια δάκρυα, της ελληνικής κυβέρνησης δεν πρέπει να πείθει κανένα αφού και η ιδία συμμετέχει σ αυτόν τον πόλεμο.
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εικόνες των 2 παιδιών από τη Συρία που πνίγηκαν μαζί με τη μητέρα τους στην προσπάθεια για πιο ασφαλή ζωή, η απόγνωση και η αγωνία στα πρόσωπα των επιζώντων μεταναστών μάς γεμίζει οργή και αγανάκτηση.
    Η μετανάστευση, η προσφυγιά, τα κυκλώματα παράνομης διακίνησής τους, οι πνιγμοί, οι απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης είναι αποτελέσματα της βάρβαρης πολιτικής που εφαρμόζουν ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, που επεμβαίνουν και εξαπολύουν πολέμους για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των μονοπωλίων. Από τη μια εκπαιδεύουν και εξοπλίζουν δυνάμεις όπως τους ισλαμιστές του ISIS για να προωθούν τα σχέδιά τους και από την άλλη φράζουν τα σύνορα, αυξάνουν τα μέτρα παρεμπόδισης των προσφύγων, με αποτέλεσμα να θρηνούμε καθημερινά ανθρώπινες ζωές. Να θρηνούμε αθώα παιδικά πρόσωπα.
    Κατάργηση των Κανονισμών του Δουβλίνου και όχι μόνο αλά καρτ αναστολή εφαρμογής.
    Άμεσα μέτρα γρήγορης διεκπεραίωσης των διαδικασιών καταγραφής και ταυτοποίησης. Επαρκής στελέχωση των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη διάσωση, την υποδοχή, την περίθαλψη και τη μετακίνηση. Να στηριχθούν με τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομές.
    ΠΑΜιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή