ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

2 ΓΕΝΑΡΗ 1910: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ

Για την Κυριακάτικη αργία, η οποία νομοθετήθηκε στη χώρα μας σαν σήμερα 2 Γενάρη του 1910, μίλησε η Σοφία Καλαντίδου, πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, στην πρωινή εκπομπή «Κλικ στην Ενημέρωση» του web radio 902.gr, την Παρασκευή 2 Γενάρη.

Η νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων ταξικών αγώνων, καθώς επίσης και η πάλη για την υπεράσπισή της όλα αυτά τα χρόνια, όπως συμβαίνει και με άλλες κατακτήσεις που στις ημέρες μας δέχονται διαρκή επίθεση. Στις ημέρες μας με νόμο πάλι προωθείται η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, στα πλαίσια των πολιτικών της ΕΕ και της ικανοποίησης των απαιτήσεων των μονοπωλίων, προκειμένου να μειωθεί ακόμη περισσότερο η τιμή της εργατικής δύναμης, σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Καλαντίδου.
http://emporoupallilos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1677.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου