ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ 6-11-13


Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Άγαλμα Βενιζέλου με μεγάλη συμμετοχή. 
Στην κεντρική ομιλία ο Γιώργος Παπαεπαμεινώνδας, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, τόνισε: «Η σημερινή απεργία να αποτελέσει εφαλτήριο για νέα κλιμάκωση στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς. Ο αγώνας δεν μπορεί παρά να έχει μόνο μια κατάληξη, τη νίκη των εργατών και του λαού».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γιώργος Ευθυμιάδης, γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην COCA-COLA Θεσσαλονίκης, η Ανδρομάχη Γερογιάννη, εργαζόμενη στην ιδιωτική κλινική αποκατάστασης «Αρωγή», ο Γιάννης Κουρμούλης, πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και ο Λευτέρης Βαλσαμής, μέλος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου