ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Το στόμα του πρωθυπουργού και των υπουργών του έσταζαν μέλι όταν μιλούσαν για τους επιχειρηματικούς ομίλους. Για μια ακόμη φορά δεκάδες δισεκατομμύρια θα οδηγηθούν στα ταμεία τους, στους μετόχους.
Για τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων τα ψίχουλα στήριξης
τελειώνουν το Μάη. Για τους χιλιάδες εργαζόμενους και ανέργους στον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό τα ψίχουλα για το επόμενο διάστημα θα είναι ακόμη λιγότερα.
Κάλεσαν τους εργαζόμενους να πειθαρχήσουν, να υπακούσουν στις κυβερνητικές αποφάσεις, να στοιχηθούν πίσω από τη διάσωση των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Οι αποφάσεις τους περιλαμβάνουν μειώσεις μισθών, εκ περιτροπής εργασία, πλήρη δυνατότητα στην εργοδοσία να χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους, όπου, όσο, όταν, όπως θέλει και στο τέλος να πετάει και ένα ξεροκόμματο.
Καταργούν ό,τι δικαιώματα είχαν. Χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς εισόδημα, οι χώροι δουλειάς θα μετατραπούν σε ζούγκλα για τους εργαζομένους, η ομηρία και η απληρωσιά θα φουντώσει, ενώ προετοιμάζεται τσουνάμι νέων απολύσεων.
Όμως το ζήτημα δεν είναι μόνο ότι τα δεκάδες δισεκατομμύρια θα κατευθυνθούν στις τσέπες των επιχειρηματιών, αλλά ότι θα τα αρπάξουν από το λαό, ο οποίος στο τέλος θα κληθεί να ξαναπληρώσει τα σπασμένα για να σωθούν τα παράσιτα της μεγαλοεργοδοσίας.
Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να είναι έρμαια της εργοδοσίας, αλλά και της έλλειψης υγείας και ασφαλείας, μιας και από ό,τι φαίνεται δεν θα τηρούνται ούτε καν τα μέτρα για τα οποία μας καλούσαν να τηρήσουμε. Τα πάντα υποτάσσονται -ακόμη και η Υγεία- στη λογική του κέρδους.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να απειθαρχήσουν. Να μην αποδεχτούν τη λογική "δεν μπορεί να γίνει αλλιώς". Να δώσουμε απάντηση με την οργάνωση στα συνδικάτα. Να πάρουμε μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν σε όλες τις πόλεις. Ο κάθε ένας εργαζόμενος ιδιαίτερα στον κλάδο του Τουρισμού - Επισιτισμού να πάρει τη θέση που του ανήκει. Όχι στη μοιρολατρία, στη μιζέρια. Αλλά στην οργάνωση του αγώνα. Να γίνει δύναμη μαζί με όλους τους συναδέλφους του. Για να πάρουν απάντηση κυβέρνηση και μεγαλοξενοδόχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου