ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΜΕ:Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ υπονομεύει την απεργία - Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Τρίτης

Την ώρα που δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα παίρνουν αποφάσεις και δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος - Κιουτσούκης - Βασιλόπουλος - Καραγεωργόπουλος) παρέχοντας την πλήρη στήριξή της στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο λαιμητόμο Βρούτση - Κατρούγκαλου της κυβέρνησης της ΝΔ, έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της απεργίας και ανοιχτής απεργοσπασίας.
Να συνδικαλιστές, να μάλαμα:

Λένε για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο...
• Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ: "Πολύ κακό για το τίποτα".
• Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης: "Ούτε το 25% από όσα λέει το ΠΑΜΕ δεν είναι αλήθεια".
• Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας: "Δεν υπάρχει λόγος για απεργία".
Καλούμε:
• Τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να ξεπεράσουν τη συνδικαλιστική μαφία, όπως την ονόμασαν οι εργαζόμενοι και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη.
• Όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, ανεξάρτητα από το τι θεό πιστεύει ο καθένας, τώρα να πάρουν απόφαση και να οργανώσουν την επιτυχία της απεργίας.
Όλοι στην απεργία 18 Φλεβάρη.
Όλοι στις συγκεντρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου