ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης:Εξορμήσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Το σωματείο της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων προχωρά σε εξορμήσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου της ΔΕΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους στις 8 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα. Βάζουμε μπροστά το διεκδικητικό πλαίσιο με σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων».
Σε καθημερινή βάση ξεδιπλώνεται στους χώρους δουλειάς με περιοδείες, συσκέψεις, συνελεύσεις η συζήτηση με τους εργαζόμενους για τα ιδιαίτερα και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την εργατική τάξη, αλλά και την προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοτών να ωραιοποιήσουν την αθλιότητα που ζουν οι εργαζόμενοι μέσα από το παραμύθι της «ανάπτυξής» τους που σημαίνει ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060.
Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι εξής δραστηριότητες:

ΤΕΤΑΡΤΗ
Πρωί σε καταστήματα του Κέντρου
Μεσημέρι περιοδεία στον Βασιλόπουλο
ΠΕΜΠΤΗ
Μεσημέρι περιοδεία στον Σκλαβενίτη Ανατολικά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πρωί στα ΝΟΤΟΣ , ΑΤΤΙΚΑ
Μεσημέρι περιοδεία στον Σκλαβενίτη Δυτικά


ΣΑΒΒΑΤΟ
Πανεξορμηση στο Κέντρο

ΚΥΡΙΑΚΗ
Πρωί στον όμιλο ΙΝΤΙΤΕΞ

19:30 σύσκεψη με συναδέλφους του κλάδου, και με επιχειρησιακά σωματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου