ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Μ.Θ.


    Σε συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης 
προχωρούν σωματεία εργαζομένων της Θεσσαλονίκης.
Η απόφαση για κινητοποίηση πάρθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης», πρώην «Αρβανιτίδης».
    Στη σύσκεψη ανταποκρίθηκαν πλήθος σωματείων μεταξύ αυτών το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Σωματεία του κλάδου του Εμπορίου, όπως των εργαζομένων στα σουπερμάρκετ του «Μαρινόπουλου» στη Βόρεια Ελλάδα και του «Praktiker».
    Επίσης συμμετείχαν το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Επισιτιστικών Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Μετάλλου, Επεξεργασίας Ξύλου, Ιματισμού, Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης, Εργαζομένων στις Επισιτιστικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, Εργατοϋπαλλήλων στις Χημικές Βιομηχανίες Βόρειας Ελλάδας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, οι Εργολαβικές Καθαρίστριες, Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ κ.ά.
    Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι σήμερα όσο ποτέ πρέπει να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ των σωματείων, να συντονιστούν τα βήματα στην οργάνωση του αγώνα και στην κοινή δράση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που είναι κοινά σχεδόν για κάθε εργατική - λαϊκή οικογένεια.
 Tο απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιούνη το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Μαρινόπουλος Β. Ελλάδας», μαζί με άλλα ταξικά σωματεία, πραγματοποίησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία» και στην Ευκαρπία.
    Στην διάρκεια των κινητοποιήσεων μοίρασαν ανακοινώσεις ενημερώνοντας τους πελάτες για τις εξελίξεις στην εταιρεία και για τις θέσεις των εργαζομένων. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τα δικαιώματά σου μην τα παραδώσεις, την κρίση Μαρινόπουλε εσύ να την πληρώσεις», «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη» και «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
    Σε αυτή την κατεύθυνση οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν και στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα της πόλης την Πέμπτη 30 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, στα πλαίσια της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. της Πέμπτης.



2 σχόλια:

  1. Στο ίδιο κάδρο
    http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/101501/sto-idio-kadro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μαρινόπουλος και το σωματείο του...! Το άλλο, το ξεπουλημένο, στην Αθήνας
    http://laikhexousia.blogspot.gr/2016/06/blog-post_35.html
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή