ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ




.ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»

        . ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - DΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 2015  6μμ.
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Εργαζόμενοι στα καταστήματα και τις αποθήκες
ΚΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ


Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων μας σε καλούν να συζητήσουμε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στον όμιλο που εργαζόμαστε. Εξελίξεις που φέρνουν νέα βάρη σε όλους μας, μας γεμίζουν ανησυχία, όπως: οι απολύσεις που συνεχίζονται – μειωμένο προσωπικό, η εντατικοποίηση της εργασίας που επιβάλλεται σε όλο τον όμιλο, η σύμβαση δικαιόχρησης που ολοκληρώνεται με ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, η καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων, τα επιδόματα, οι απλήρωτες ώρες, η ενοικίαση εργαζομένων στις αποθήκες του Δρυμού,  η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, το ρεπό, η διευθέτηση του προγράμματος εργασίας, κ.α. .
Οφείλουμε να δώσουμε συλλογική απάντηση σε όλα τα παραπάνω, γιατί στην πράξη ξέρουμε καλά, ότι μόνος του κανένας δεν κατάφερε το καλύτερο.
Η απάντησή μας δεν μπορεί να είναι άλλη από μια πρόταση για Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες μας. 
·        για μισθό στο ύψος των οικονομικών οικογενειακών απαιτήσεων,
·        για ανθρώπινα ωράρια με νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας,
·        για κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας, 
·        για προσλήψεις και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
Η συμμετοχή σου στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη γιατί με τη δική σου συμβολή θα συζητήσουμε και θα διαμορφώσουμε την στάση μας για όλα όσα μας απασχολούν.
Συναδέλφισσα- Συνάδελφε
Χωρίς την ενεργή συμμετοχή το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι ακόμη χειρότερες μέρες. Μη μένεις μόνος και φοβισμένος, μην ανέχεστε άλλο τις προσβολές και τις απειλές. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, υπάρχει λύση,  αυτή βρίσκετε στην  ενότητα και στην αλληλεγγύη μας, ήρθε η ώρα να το κάνουμε πράξη.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 2015  6μμ.
στο Ε.Κ.Θ Αριστοτέλους 32
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου