ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών! - Όλοι στο συλλαλητήριο αύριο, 11 Γενάρη

«Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών! - Όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 11 Γενάρη  στις 11 π.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου», αναφέρει σε ανακοίνωση - κάλεσμα η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα, τονίζει:
«Στο συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις, αλλά και ενάντια στην επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, που διοργανώνει η ΕΔΥΕΘ καλεί η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ το Σάββατο 11 Γενάρη στις 11.00 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου, απευθύνοντας κάλεσμα σε φορείς, συλλόγους και εργατικά συνδικάτα.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη
περιοχή μας, με την εγκληματική επίθεση των ΗΠΑ, την υπογραφή της συμφωνίας με το Ισραήλ για τον "East Μed", την κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα, δείχνουν πεντακάθαρα την επικίνδυνη για το λαό μας πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας στο στρωμένο δρόμο που βρήκε από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Έδωσαν γην και ύδωρ στους Αμερικανούς γεμίζοντας βάσεις όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας τις πολεμικές δυνατότητες της βάσης στη Σούδα, που διαχρονικά έχει εκπληρώσει βρώμικο ρόλο σε όλους τους πολέμους και επεμβάσεις σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία.
Απαιτούμε:
• Να αποσυρθεί η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις.
• Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας.
• Καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.
• Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου