ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΜΕ:Τα νέα χαράτσια των τραπεζών επιβαρύνουν το λαϊκό εισόδημα

Να μην υπάρξει καμία επιβάρυνση του λαού για τις τραπεζικές συναλλαγές, απαιτεί το ΠΑΜΕ, με αφορμή την επιβολή των νέων χαρατσιών επί των τραπεζικών συναλλαγών.
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:
«Στα ήδη επιβαρυμένα νοικοκυριά από τη φοροληστεία και τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ,
οι ελληνικές τράπεζες έρχονται να επιβάλουν νέα χαράτσια, νέα βάρη προκειμένου να βελτιώσουν την κερδοφορία τους. Οι χρεώσεις που επιβάλλουν προκειμένου να χρησιμοποιήσουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, τα λαϊκά στρώματα τα νέα μέσα, τα ΑΤΜ, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αυξάνουν σε όλες τις τράπεζες κάθε μήνα και πιο πολύ.
Οι τράπεζες βρήκαν νέο πεδίο κερδοφορίας με τη στήριξη των προηγούμενων κυβερνήσεων και βέβαια με τη σημερινή της ΝΔ.
Οι προμήθειες που παίρνουν οι τραπεζίτες αφορούν κάθε είδους συναλλαγή. Πλέον για να μπορέσει κανείς να χρησιμοποιήσει την κάρτα του για οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή, που έχει γίνει ουσιαστικά υποχρεωτική, πληρώνει. Χαράτσι πάνω στο χαράτσι. Καλείσαι να πληρώσεις για να κάνεις ανάληψη από τα ΑΤΜ, καλείσαι να πληρώσεις για να κάνεις ερώτηση υπολοίπου του λογαριασμού σου, για να επανεκδόσεις ή να ανανεώσεις τη χρεωστική σου κάρτα ή για να εκτυπώσεις την κίνηση του λογαριασμού σου.
Φτάνει πια! Η ληστεία των τραπεζών ξεπερνά κάθε όριο!
Δεν αρκούνται στην καταλήστευση της λαϊκής κατοικίας με τους χιλιάδες πλειστηριασμούς που διενεργούν. Θέλουν παραπάνω. Τα θέλουν όλα. Το παραμύθι τους ότι η ψηφιοποίηση της εργασίας και η ηλεκτρονική τραπεζική θα χαμηλώσει τάχα τα κόστη των πελατών τους “…αφού πλέον δεν θα χρειάζονται τόσοι τραπεζοϋπάλληλοι για να απασχολούνται”, τελείωσε. Τώρα λένε πως επιβάλλονται αυτά τα χαράτσια λόγω των επενδύσεων που έχουν κάνει οι τράπεζες για να στραφούν στα εναλλακτικά δίκτυα! Και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή. Και απολύονται οι εργαζόμενοι των τραπεζών και πληρώνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι την ψηφιοποίησή τους!
Απαιτούμε καμία επιβάρυνση του λαού για τις τραπεζικές συναλλαγές! Όχι άλλα χαράτσια στις πλάτες του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου