ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ 27-11-14


Σύσκεψη για την εκτίμηση της πανελλαδικής καμπάνιας του ΠΑΜΕ με αιχμή την ανεργία και του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα την 1η Νοέμβρη, καθώς και τη λήψη μέτρων για την επιτυχία της απεργίας στις 27 Νοέμβρη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Νοέμβρη μετά από κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν σωματεία, συνδικαλιστές και Λαϊκές Επιτροπές. Συζήτηση έγινε για την επιτάχυνση των θετικών βημάτων που σημειώθηκαν, αλλά και για την αντιμετώπιση των αδυναμιών που εκδηλώθηκαν, στην πορεία της προετοιμασίας της πανελλαδικής απεργίας, συμβάλλοντας στην επιτυχία της. Η απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ορίστηκε στις 10.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Στην εισηγητική ομιλία ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, σημείωσε μεταξύ άλλων:«Η σημερινή σύσκεψη του ΠΑΜΕ πραγματοποιείται στον απόηχο του συλλαλητηρίου της 1ης Νοέμβρη, το οποίο ήταν αδιαμφισβήτητα πετυχημένο. Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν περικλείει μόνο την έννοια της μαζικότητας, αλλά και άλλων ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Για τη δουλειά μας μπροστά στην απεργία στις 27 Νοέμβρη χρειάζεται να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια και την πρωτοβουλία που έχουμε κατακτήσει σε όλα τα επίπεδα και κυρίως από τα κάτω, στους κλάδους, στα Σωματεία. Το θέμα δεν μπαίνει μόνο στενά χρονικά, δηλαδή για τον επόμενο μόνο μήνα, αλλά ως αντίληψη, ως κατεύθυνση δράσης, ως προσανατολισμός. Να συγκροτείται και να παλεύει το κίνημα με ενιαίο άξονα και αιτήματα παντού. Π.χ. το πρόβλημα των ανέργων και το Ασφαλιστικό - Υγεία πρέπει να γίνουν υπόθεση όλου του κινήματος.

Μπροστά μας είναι η απεργία που πρέπει να οργανωθεί καλά και με τέτοιο τρόπο ώστε να σταθεροποιηθούν τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια κατά κλάδο, σωματεία, τόπους δουλειάς κλπ. για τα προβλήματα που ανοίξαμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου